ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף שום, בשר, אורז, שמיר, מלח,כף רסק עגבניות, כורכום, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף לערבב ולמלא כל עלה .
-
2
לגלגל ולסדר בסיר שטוח עם הפתח כלפי מטה .
-
3
רוטב-1 כוס מים .
-
4
כף רסק עגבניות .
-
5
קורט סוכר .
-
6
כף פפריקה מתוקה .
-
7
קורט פלפל שחור .
-
8
לערבב להוסיף לסיר.
-
9
לתת רתיחה להנמיך להבה לבישול של 30-40 דקות. .
1
לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף שום, בשר, אורז, שמיר, מלח,כף רסק עגבניות, כורכום, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף לערבב ולמלא כל עלה .
2
לגלגל ולסדר בסיר שטוח עם הפתח כלפי מטה .
3
רוטב-1 כוס מים .
4
כף רסק עגבניות .
5
קורט סוכר .
6
כף פפריקה מתוקה .
7
קורט פלפל שחור .
8
לערבב להוסיף לסיר.
9
לתת רתיחה להנמיך להבה לבישול של 30-40 דקות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים