ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית יש לשטוף את הבורגול תחת ברז על מסננת טוב טוב,.
-
2
רצוי לשטוף במים קרים ולא בחמים !!.
-
3
להניח את הבורגול במסננת עד שיתייבש לגמרי ..
-
4
בסיר רחב נטגן בצל קצוץ דק דק עד להשחמה , נוסיף אליו את הבורגול ונערבב טוב טוב מספר דקות , במידה ואתן רוצות להוסיף לבורגול חומוס/ אפונה/ גזר/ תירס / פטריות , זה השלב שבו מוסיפים ..
-
5
לתבל באבקת מרק פרווה, פלפל שחור מלח וניתן גם להוסיף רבע כפית כורכום , להמשיך בטיגון עד לפתיחת התבלינים,.
-
6
להוסיף את המים הרותחים ולבשל על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים !.
-
7
להשאיר את הסיר עם מכסה סגור עוד חצי שעה ..
-
8
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית יש לשטוף את הבורגול תחת ברז על מסננת טוב טוב,.
2
רצוי לשטוף במים קרים ולא בחמים !!.
3
להניח את הבורגול במסננת עד שיתייבש לגמרי ..
4
בסיר רחב נטגן בצל קצוץ דק דק עד להשחמה , נוסיף אליו את הבורגול ונערבב טוב טוב מספר דקות , במידה ואתן רוצות להוסיף לבורגול חומוס/ אפונה/ גזר/ תירס / פטריות , זה השלב שבו מוסיפים ..
5
לתבל באבקת מרק פרווה, פלפל שחור מלח וניתן גם להוסיף רבע כפית כורכום , להמשיך בטיגון עד לפתיחת התבלינים,.
6
להוסיף את המים הרותחים ולבשל על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים !.
7
להשאיר את הסיר עם מכסה סגור עוד חצי שעה ..
8
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים