קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית יש לשטוף את הבורגול תחת ברז על מסננת טוב טוב,
רצוי לשטוף במים קרים ולא בחמים !!
להניח את הבורגול במסננת עד שיתייבש לגמרי .
בסיר רחב נטגן בצל קצוץ דק דק עד להשחמה , נוסיף אליו את הבורגול ונערבב טוב טוב מספר דקות , במידה ואתן רוצות להוסיף לבורגול חומוס/ אפונה/ גזר/ תירס / פטריות , זה השלב שבו מוסיפים .
לתבל באבקת מרק פרווה, פלפל שחור מלח וניתן גם להוסיף רבע כפית כורכום , להמשיך בטיגון עד לפתיחת התבלינים,
להוסיף את המים הרותחים ולבשל על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים !
להשאיר את הסיר עם מכסה סגור עוד חצי שעה .
בתאבון ובהצלחה 🌹