ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לנפות את הקמח ואת אבקה אפיה .
-
2
בקערה נפרדת לטרוף את הבייצים עם הסוכר .
-
3
להוסיף את הקמח .
-
4
להוסיף את החמאה מומסת לערבב עד לאיחוד .
-
5
לשמור שעה במקרר.
-
6
להדליק את התנור לחום של 270 מעלות לשמן תבנית מיוחדת לעוגיות מדלן למזוג חצי מגובה השקיים להפות 4 דקות .
-
7
להמניח את החום ל 210 מעלות לעוד 6 דקות בהצלחה ליז .
1
לנפות את הקמח ואת אבקה אפיה .
2
בקערה נפרדת לטרוף את הבייצים עם הסוכר .
3
להוסיף את הקמח .
4
להוסיף את החמאה מומסת לערבב עד לאיחוד .
5
לשמור שעה במקרר.
6
להדליק את התנור לחום של 270 מעלות לשמן תבנית מיוחדת לעוגיות מדלן למזוג חצי מגובה השקיים להפות 4 דקות .
7
להמניח את החום ל 210 מעלות לעוד 6 דקות בהצלחה ליז .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים