אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

39,146
צפיות

מפרום תפו"א ללא טיגון

המתכון של
מפרום תפו"א ללא טיגון

ויתרתי על הטיגון יצא מושש

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים למלוי
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • מאת אילנית בניזרי
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • כמה עלי סלרי קצוצים
  • בצל קצוץ קטן
  • 2 כפות פירורי לחם לבנים
  • 2 כפות מי סודה מבקבוק
  • לתבל בכפית פפריקה,כף שמן,מלח,כפית תבלין למפרום למי שאין שתשים ראס אל חנות ,חצי כפית פלפל שחור ,לערבב היטב
  • כ 7 תפו"א קטנים קלופים ופרוסים לסנדוויץ ,להרשותם במים ומלח שעה לריכוך לסנן ולייבש .
  • נמלא את התפו"א בבשר ונכניס למקרר עד להכנת הרוטב.
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הרוטב .


  • 2

    ברבע כוס שמן בסיר שטוח ! נטגן בצל קצוץ עד להזהבה,נוסיף 3 שיני שום כתושות,נערבב דקה,נוסיף כף פפריקה מרוקאית,קופסא קטנה רסק עגבניות או 2 כפות מלאות,.


  • 3

    5 עלי סלרי,2 כוסות מים רותחים מהולים בכפית אבקת מרק עוף,מלח,חצי כפית קינמון,חצי כפית ראס אל חנות ,פלפל שחור גרוס .


  • 4

    ברגע שהרוטב רותח ,נניח את המפרום בצורה מסודרת בסיר,נשקה אותם ברוטב .


  • 5

    נכניס ללא מכסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות ! .


  • 6

    מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על התפוחי אדמה ,בערך 40 דקות זה מוכן !! עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך !בהצלחה אילנית בניזרי .


1

להכנת הרוטב .


2

ברבע כוס שמן בסיר שטוח ! נטגן בצל קצוץ עד להזהבה,נוסיף 3 שיני שום כתושות,נערבב דקה,נוסיף כף פפריקה מרוקאית,קופסא קטנה רסק עגבניות או 2 כפות מלאות,.


3

5 עלי סלרי,2 כוסות מים רותחים מהולים בכפית אבקת מרק עוף,מלח,חצי כפית קינמון,חצי כפית ראס אל חנות ,פלפל שחור גרוס .


4

ברגע שהרוטב רותח ,נניח את המפרום בצורה מסודרת בסיר,נשקה אותם ברוטב .


5

נכניס ללא מכסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות ! .


6

מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על התפוחי אדמה ,בערך 40 דקות זה מוכן !! עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך !בהצלחה אילנית בניזרי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים