לןגן

מפרום תפו"א ללא טיגון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 03/08/2018 | 01:26
מפרום תפו"א ללא טיגון

תקציר המתכון: ויתרתי על הטיגון יצא מושש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למלוי

אופן הכנה

  1. להכנת הרוטב

  2. ברבע כוס שמן בסיר שטוח ! נטגן בצל קצוץ עד להזהבה,נוסיף 3 שיני שום כתושות,נערבב דקה,נוסיף כף פפריקה מרוקאית,קופסא קטנה רסק עגבניות או 2 כפות מלאות,

  3. 5 עלי סלרי,2 כוסות מים רותחים מהולים בכפית אבקת מרק עוף,מלח,חצי כפית קינמון,חצי כפית ראס אל חנות ,פלפל שחור גרוס

  4. ברגע שהרוטב רותח ,נניח את המפרום בצורה מסודרת בסיר,נשקה אותם ברוטב

  5. נכניס ללא מכסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות !

  6. מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על התפוחי אדמה ,בערך 40 דקות זה מוכן !! עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך !בהצלחה אילנית בניזרי