ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
6 חתיכות מושט וואקום קפוא
-
-
4 פלפלים צילי חריפים אדומים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב נסדר את כל הירקות .
-
2
את הגמבות נחתוך לרצועות וחצי מהצרור כוסברה.
-
3
נשים את הדגים בקערה עם מים כפית מלח ולימון להשרייה .
-
4
לאחר חצי שעה נוסיף את הדגים מעל הסיר שסידרנו . .
-
5
בקערה קטנה נשים .
-
6
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן .
-
7
כף מרק עוף .
-
8
כפית מלח .
-
9
כף תבלין לדג (אני משתמשת בשל חברת פרג) .
-
10
נוסיף חצי כוס שמן נערבב טוב עד שכל הגושים נעלמים .
-
11
נוסיף עוד כוס מים ונערבב .
-
12
נשפוך לסיר.
-
13
נבשל כעשר דק על אש גבוהה ועוד עשרים דק על אש נמוכה .
-
14
נפזר את החצי צרור כוסברה שנותר ונמשיך לבשל עוד 5-6 דק .
-
15
בתאבון .
1
בסיר רחב נסדר את כל הירקות .
2
את הגמבות נחתוך לרצועות וחצי מהצרור כוסברה.
3
נשים את הדגים בקערה עם מים כפית מלח ולימון להשרייה .
4
לאחר חצי שעה נוסיף את הדגים מעל הסיר שסידרנו . .
5
בקערה קטנה נשים .
6
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן .
7
כף מרק עוף .
8
כפית מלח .
9
כף תבלין לדג (אני משתמשת בשל חברת פרג) .
10
נוסיף חצי כוס שמן נערבב טוב עד שכל הגושים נעלמים .
11
נוסיף עוד כוס מים ונערבב .
12
נשפוך לסיר.
13
נבשל כעשר דק על אש גבוהה ועוד עשרים דק על אש נמוכה .
14
נפזר את החצי צרור כוסברה שנותר ונמשיך לבשל עוד 5-6 דק .
15
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים