לןגן

מושטים סגנון מרוקאי

מאת: Koral Buadana, פורסם: 20/07/2018 | 14:27
מושטים סגנון מרוקאי

תקציר המתכון: טעים אשששש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב נסדר את כל הירקות

  2. את הגמבות נחתוך לרצועות וחצי מהצרור כוסברה

  3. נשים את הדגים בקערה עם מים כפית מלח ולימון להשרייה

  4. לאחר חצי שעה נוסיף את הדגים מעל הסיר שסידרנו .

  5. בקערה קטנה נשים

  6. 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן

  7. כף מרק עוף

  8. כפית מלח

  9. כף תבלין לדג (אני משתמשת בשל חברת פרג)

  10. נוסיף חצי כוס שמן נערבב טוב עד שכל הגושים נעלמים

  11. נוסיף עוד כוס מים ונערבב

  12. נשפוך לסיר

  13. נבשל כעשר דק על אש גבוהה ועוד עשרים דק על אש נמוכה

  14. נפזר את החצי צרור כוסברה שנותר ונמשיך לבשל עוד 5-6 דק

  15. בתאבון