אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

19,667
צפיות

אקלרים מהממים מתכון קל

המתכון של
אקלרים מהממים מתכון קל

אקלרים מהממים מתכון קל

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • כוס וחצי קמח תופח
  • 1 כף סוכר
  • כוס וחצי מים
  • רבע כפית מלח
  • 4 ביצים
  • חצי כוס שמן/מחמאה
אופן ההכנה
  • 1

    * כוס מדידה .


  • 2

    להרתיח מים שמן סוכר ומלח, עם הרתיחה לשפוך בבת אחת את הקמח לערבב עם כף עץ מעט בסיר ולהסיר מהאש..


  • 3

    להמשיך לערבב היטב , להכניס למיקסר עם וו גיטרה ולערבל /לקרר את הבצק עד שתגעו במיקסר ותראו שזה פושר ואין אדים. להתחיל להוסיף ביצה לתת ערבוב וכשהיא נטמעת להוסיף את השניה וכך את השלישית ,.


  • 4

    לפני הביצה הרביעית .


  • 5

    תקחו מהמיקסר חתיכת בצק ותמתחו בין שתי אצבעןת אם הוא נקרע תוסיפו עוד ביצה .


  • 6

    להעביר הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת ניתן לעשות פחזניות או אקלרים..


  • 7

    לחמם תנור .


  • 8

    לאפות כ 25 דק בחום של 180-190 מע.


  • 9

    לראות שהן תפןחות וזהובות .להנמיך את המעלות ל 170-160 להשאירהתנור פועל ולפתוח מעט את דלת התנור. עם כף עץ להשאיר חריץ. לאפות כך עוד כ 7 דק לאחר מכן להוציא, לאחר שהן התקררו למלא בקצפת מתוקה/צמחית .מיכל קטן 250מלל .


  • 10

    להקציף עם שתי כפות אינסטנט פודינג וניל וכף סוכר לקצפת יציבה .


  • 11

    תהנו:)הילה😚.


  • 12

    גנאש שוקולד ציפוי על האקלר.


  • 13

    חצי מיכל קטן שמנת מתוקה/ אפשרי גם קצפת צמחית וחפיסת שוקולד מריר.


  • 14

    לחמם בפולסים במיקרו את השמנת ועם תחילת הופעת בועות לשבור פנימה את השוקולד לערבב היטב ולקרר מעט .


  • 15

    את האקלרים לטבול בעדינות בגנאש השוקולד..


1

* כוס מדידה .


2

להרתיח מים שמן סוכר ומלח, עם הרתיחה לשפוך בבת אחת את הקמח לערבב עם כף עץ מעט בסיר ולהסיר מהאש..


3

להמשיך לערבב היטב , להכניס למיקסר עם וו גיטרה ולערבל /לקרר את הבצק עד שתגעו במיקסר ותראו שזה פושר ואין אדים. להתחיל להוסיף ביצה לתת ערבוב וכשהיא נטמעת להוסיף את השניה וכך את השלישית ,.


4

לפני הביצה הרביעית .


5

תקחו מהמיקסר חתיכת בצק ותמתחו בין שתי אצבעןת אם הוא נקרע תוסיפו עוד ביצה .


6

להעביר הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת ניתן לעשות פחזניות או אקלרים..


7

לחמם תנור .


8

לאפות כ 25 דק בחום של 180-190 מע.


9

לראות שהן תפןחות וזהובות .להנמיך את המעלות ל 170-160 להשאירהתנור פועל ולפתוח מעט את דלת התנור. עם כף עץ להשאיר חריץ. לאפות כך עוד כ 7 דק לאחר מכן להוציא, לאחר שהן התקררו למלא בקצפת מתוקה/צמחית .מיכל קטן 250מלל .


10

להקציף עם שתי כפות אינסטנט פודינג וניל וכף סוכר לקצפת יציבה .


11

תהנו:)הילה😚.


12

גנאש שוקולד ציפוי על האקלר.


13

חצי מיכל קטן שמנת מתוקה/ אפשרי גם קצפת צמחית וחפיסת שוקולד מריר.


14

לחמם בפולסים במיקרו את השמנת ועם תחילת הופעת בועות לשבור פנימה את השוקולד לערבב היטב ולקרר מעט .


15

את האקלרים לטבול בעדינות בגנאש השוקולד..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים