תקציר המתכון: אקלרים מהממים מתכון קל
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
* כוס מדידה
להרתיח מים שמן סוכר ומלח, עם הרתיחה לשפוך בבת אחת את הקמח לערבב עם כף עץ מעט בסיר ולהסיר מהאש.
להמשיך לערבב היטב , להכניס למיקסר עם וו גיטרה ולערבל /לקרר את הבצק עד שתגעו במיקסר ותראו שזה פושר ואין אדים. להתחיל להוסיף ביצה לתת ערבוב וכשהיא נטמעת להוסיף את השניה וכך את השלישית ,
לפני הביצה הרביעית
תקחו מהמיקסר חתיכת בצק ותמתחו בין שתי אצבעןת אם הוא נקרע תוסיפו עוד ביצה
להעביר הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת ניתן לעשות פחזניות או אקלרים.
לחמם תנור
לאפות כ 25 דק בחום של 180-190 מע
לראות שהן תפןחות וזהובות .להנמיך את המעלות ל 170-160 להשאירהתנור פועל ולפתוח מעט את דלת התנור. עם כף עץ להשאיר חריץ. לאפות כך עוד כ 7 דק לאחר מכן להוציא, לאחר שהן התקררו למלא בקצפת מתוקה/צמחית .מיכל קטן 250מלל
להקציף עם שתי כפות אינסטנט פודינג וניל וכף סוכר לקצפת יציבה
תהנו:)הילה😚
גנאש שוקולד ציפוי על האקלר
חצי מיכל קטן שמנת מתוקה/ אפשרי גם קצפת צמחית וחפיסת שוקולד מריר
לחמם בפולסים במיקרו את השמנת ועם תחילת הופעת בועות לשבור פנימה את השוקולד לערבב היטב ולקרר מעט
את האקלרים לטבול בעדינות בגנאש השוקולד.