אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

19,775
צפיות

קציצות פראסה

המתכון של
קציצות פראסה

קציצות פראסה טעם גן עדן

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כרישות נקיות פרוסות לטבעות..
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
  • פטרוזילה קצוצה.
  • בצל ירוק קצוץ.
  • 2 בצלים קצוצים ומוזהבים בשמן.
  • 3 ביצים.
  • פירורי לחם.
  • מלח .
  • פלפל שחור
  • אבקת מרק עוף.
אופן ההכנה
  • 1

    את הפראסה ותפוחי האדמה לבשל במים רותחים עם מלח לפחות 20 דקות עד שמתרכך.לסנן טוב מהמים ואת הכרישה לסחוט טוב מנוזלים.


  • 2

    למעוך עם מועך כמו לפירה...


  • 3

    להוסיף את הבצל המטוגן(לא חייב אפשר לגרד)...


  • 4

    את הירק הביצים פירורי הלחם והתבלינים...


  • 5

    בקערה לשים פירורי לחם..


  • 6

    ליצור קציצות לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק...


  • 7

    טיפים...


  • 8

    את הכרישה אחרי שניקיתי טוב ובישלתי.


  • 9

    שמתי במסננת כדי לסנן את המים..


  • 10

    חשוב לסחוט טוב מהמים...


1

את הפראסה ותפוחי האדמה לבשל במים רותחים עם מלח לפחות 20 דקות עד שמתרכך.לסנן טוב מהמים ואת הכרישה לסחוט טוב מנוזלים.


2

למעוך עם מועך כמו לפירה...


3

להוסיף את הבצל המטוגן(לא חייב אפשר לגרד)...


4

את הירק הביצים פירורי הלחם והתבלינים...


5

בקערה לשים פירורי לחם..


6

ליצור קציצות לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק...


7

טיפים...


8

את הכרישה אחרי שניקיתי טוב ובישלתי.


9

שמתי במסננת כדי לסנן את המים..


10

חשוב לסחוט טוב מהמים...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים