לןגן

קציצות פראסה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 16/07/2018 | 10:41
קציצות פראסה

תקציר המתכון: קציצות פראסה טעם גן עדן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפראסה ותפוחי האדמה לבשל במים רותחים עם מלח לפחות 20 דקות עד שמתרכך.לסנן טוב מהמים ואת הכרישה לסחוט טוב מנוזלים

  2. למעוך עם מועך כמו לפירה..

  3. להוסיף את הבצל המטוגן(לא חייב אפשר לגרד)..

  4. את הירק הביצים פירורי הלחם והתבלינים..

  5. בקערה לשים פירורי לחם.

  6. ליצור קציצות לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק..

  7. טיפים..

  8. את הכרישה אחרי שניקיתי טוב ובישלתי

  9. שמתי במסננת כדי לסנן את המים.

  10. חשוב לסחוט טוב מהמים..