אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהמאפים
  • מספר מנות9 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: מאפים
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 9 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 יחידות דפי מלאווח
  • 1 יחידה ביצה
  • 1 קורט שומשום
  • רכיבים למילוי
  • חצי קילוגרם בשר טחון
  • 1 יחידה בצל
  • 3 כפות רסק עגבניה
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים בצל. מוסיפים בשר טחון. אחרי שהבשר מוכן, להוסיף את כל הרכיבים של המילוי. להפשיר את בצק המלאווח. לרדד. לחתוך כל יחידה ל3 חלקים. באמצע כל חלק להניח כף מלאה של תערובת הבשר. לקפל את הבצק על התערובת ולהדק בצדדים. להבריש מעל ביצה ולשים שומשום. להכניס לתנור 180 מעלות עד שמשחים..


1

מטגנים בצל. מוסיפים בשר טחון. אחרי שהבשר מוכן, להוסיף את כל הרכיבים של המילוי. להפשיר את בצק המלאווח. לרדד. לחתוך כל יחידה ל3 חלקים. באמצע כל חלק להניח כף מלאה של תערובת הבשר. לקפל את הבצק על התערובת ולהדק בצדדים. להבריש מעל ביצה ולשים שומשום. להכניס לתנור 180 מעלות עד שמשחים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים