לןגן

בורקס בשר

מאת: מיה כהן, פורסם: 17/03/2015 | 12:46
בורקס בשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל. מוסיפים בשר טחון. אחרי שהבשר מוכן, להוסיף את כל הרכיבים של המילוי. להפשיר את בצק המלאווח. לרדד. לחתוך כל יחידה ל3 חלקים. באמצע כל חלק להניח כף מלאה של תערובת הבשר. לקפל את הבצק על התערובת ולהדק בצדדים. להבריש מעל ביצה ולשים שומשום. להכניס לתנור 180 מעלות עד שמשחים.