אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,168
צפיות

מאפה שמרים במילוי גבינות

המתכון של
מאפה שמרים במילוי גבינות

שבלולים ממולאים בגבינות זיתים וביצה קשה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 ק״ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 500 מי״ל מים פושרים
  • למילוי
  • 300 גרם ג. צהובה
  • 200 גרם בולגרית/צפתית
  • 1 חבילה גבינת טוב טעם
  • 8 ביצים קשות
  • 1 קופסה טבעות זיתים
  • כף אורגנו
  • כף קמח
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לנפות את הקמח.


  • 2

    לעשות גומה ולשים את יתר המרכיבים וללוש לבצק רך וגמיש ולהתפיח למשך שעה.


  • 3

    את הגבינות לגרד בפומפייה גסה, לסנן את הזיתים, לחתוך לקוביות קטנות את הביצים ולערבב את כל מרכיבי המילוי..


  • 4

    על משטח משומן לחלק את הבצק 24 יחידות לרדד לאורך ולמלא במילוי גבינות, לגלגל ואז לעשות שבלול..


  • 5

    להניח על תבנית מרופד בנייר אפייה ולהתפיח למשך חצי שעה. להבריש בביצה ולפזר שומשום ולאפות בתנור שמחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה. .


1

בקערה לנפות את הקמח.


2

לעשות גומה ולשים את יתר המרכיבים וללוש לבצק רך וגמיש ולהתפיח למשך שעה.


3

את הגבינות לגרד בפומפייה גסה, לסנן את הזיתים, לחתוך לקוביות קטנות את הביצים ולערבב את כל מרכיבי המילוי..


4

על משטח משומן לחלק את הבצק 24 יחידות לרדד לאורך ולמלא במילוי גבינות, לגלגל ואז לעשות שבלול..


5

להניח על תבנית מרופד בנייר אפייה ולהתפיח למשך חצי שעה. להבריש בביצה ולפזר שומשום ולאפות בתנור שמחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים