לןגן

מאפה שמרים במילוי גבינות

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 06/07/2018 | 23:49
מאפה שמרים במילוי גבינות

תקציר המתכון: שבלולים ממולאים בגבינות זיתים וביצה קשה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. בקערה לנפות את הקמח

  2. לעשות גומה ולשים את יתר המרכיבים וללוש לבצק רך וגמיש ולהתפיח למשך שעה

  3. את הגבינות לגרד בפומפייה גסה, לסנן את הזיתים, לחתוך לקוביות קטנות את הביצים ולערבב את כל מרכיבי המילוי.

  4. על משטח משומן לחלק את הבצק 24 יחידות לרדד לאורך ולמלא במילוי גבינות, לגלגל ואז לעשות שבלול.

  5. להניח על תבנית מרופד בנייר אפייה ולהתפיח למשך חצי שעה. להבריש בביצה ולפזר שומשום ולאפות בתנור שמחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה.