ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
כף מרק עוף גדושה+ כף וחצי מרק פטריות גדושה
-
3 כפות מלאות קורנפלור מעורבבים עם מעט מים (עד שהאבקה נמס במים)
-
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ את הבצל ואת השיני שום ולטגן עד שמזהיב מעט.
-
2
לחתוך את התפוח"א לחתיכות קטנות מאוד , את הבצל הירוק לעיגולים ואת הפטריות לחתיכות קטנות.
-
3
להוסיף לסיר לאחר הזהבת הבצל.
-
4
לטגן מעט ואז להוסיף מעט מים ולתת להכל להתבשל.
-
5
להוסיף 7 כוסות מים רותחים.
-
6
להוסיף את התבלינים והקורנפלור.
-
7
לערבב היטב ולתת להכל להתבשל ביחד על אש נמוכה.
-
8
לאחר שהכך מוכן יש להוריד מהאש .
-
9
ולטחון עם בלנדר מוט עד שמסמיך מעט ועדיין יש חתיכות .
-
10
בתיאבון ! ❤.
1
לקצוץ את הבצל ואת השיני שום ולטגן עד שמזהיב מעט.
2
לחתוך את התפוח"א לחתיכות קטנות מאוד , את הבצל הירוק לעיגולים ואת הפטריות לחתיכות קטנות.
3
להוסיף לסיר לאחר הזהבת הבצל.
4
לטגן מעט ואז להוסיף מעט מים ולתת להכל להתבשל.
5
להוסיף 7 כוסות מים רותחים.
6
להוסיף את התבלינים והקורנפלור.
7
לערבב היטב ולתת להכל להתבשל ביחד על אש נמוכה.
8
לאחר שהכך מוכן יש להוריד מהאש .
9
ולטחון עם בלנדר מוט עד שמסמיך מעט ועדיין יש חתיכות .
10
בתיאבון ! ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים