לןגן

מרק פטריות

מאת: זהבה מור, פורסם: 17/06/2018 | 03:59
מרק פטריות

תקציר המתכון: מרק פטריות פרווה לארוחת צהריים קלילה וטעימה ❤

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הבצל ואת השיני שום ולטגן עד שמזהיב מעט

  2. לחתוך את התפוח"א לחתיכות קטנות מאוד , את הבצל הירוק לעיגולים ואת הפטריות לחתיכות קטנות

  3. להוסיף לסיר לאחר הזהבת הבצל

  4. לטגן מעט ואז להוסיף מעט מים ולתת להכל להתבשל

  5. להוסיף 7 כוסות מים רותחים

  6. להוסיף את התבלינים והקורנפלור

  7. לערבב היטב ולתת להכל להתבשל ביחד על אש נמוכה

  8. לאחר שהכך מוכן יש להוריד מהאש

  9. ולטחון עם בלנדר מוט עד שמסמיך מעט ועדיין יש חתיכות

  10. בתיאבון ! ❤