ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
חצי כוס ממרח שקדים (100 אחוז שקדים)/ חצי כוס טחינה
-
-
-
-
-
-
( ניתן להוסיף ירקות אחרים כגון: ברוקולי, גזר, קישוא וכו')
אופן ההכנה
-
1
מחממים את השמן על מחבת עם הבצל ולאחר כמה דקות מוסיפים את הפטריות להקפצה עד להשחמה קלה.
-
2
מוסיפים את התבלינים לבצל והפטריות ומקפיצים עוד 2 דקות..
-
3
.
-
4
במקביל טורפים את הביצים עם הממרח שקדים/טחינה לתערובת אחידה ..
-
5
מערבבים את הבצל הפטריות עם התערובת ביצים שקדים/טחינה לתערובת אחידה.
-
6
משמנים תבנית בעזרת תרסיס שמן ..
-
7
לתנור 180 מעלות עד להשחמה (בערך 20 דק') או עד שמכניסים סכין והיא יוצאת יבשה.
-
8
בתאבון:).
1
מחממים את השמן על מחבת עם הבצל ולאחר כמה דקות מוסיפים את הפטריות להקפצה עד להשחמה קלה.
2
מוסיפים את התבלינים לבצל והפטריות ומקפיצים עוד 2 דקות..
3
.
4
במקביל טורפים את הביצים עם הממרח שקדים/טחינה לתערובת אחידה ..
5
מערבבים את הבצל הפטריות עם התערובת ביצים שקדים/טחינה לתערובת אחידה.
6
משמנים תבנית בעזרת תרסיס שמן ..
7
לתנור 180 מעלות עד להשחמה (בערך 20 דק') או עד שמכניסים סכין והיא יוצאת יבשה.
8
בתאבון:).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים