תקציר המתכון: פשטידה מתאימה למחזור 1 דיאטת 17 הימים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים את השמן על מחבת עם הבצל ולאחר כמה דקות מוסיפים את הפטריות להקפצה עד להשחמה קלה
מוסיפים את התבלינים לבצל והפטריות ומקפיצים עוד 2 דקות.
במקביל טורפים את הביצים עם הממרח שקדים/טחינה לתערובת אחידה .
מערבבים את הבצל הפטריות עם התערובת ביצים שקדים/טחינה לתערובת אחידה
משמנים תבנית בעזרת תרסיס שמן .
לתנור 180 מעלות עד להשחמה (בערך 20 דק') או עד שמכניסים סכין והיא יוצאת יבשה
בתאבון:)