לןגן

פשיטדת בצל פטריות ללא קמח

מאת: Mor Siso Yablonka, פורסם: 11/06/2018 | 00:12
פשיטדת בצל פטריות ללא קמח

תקציר המתכון: פשטידה מתאימה למחזור 1 דיאטת 17 הימים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן על מחבת עם הבצל ולאחר כמה דקות מוסיפים את הפטריות להקפצה עד להשחמה קלה

  2. מוסיפים את התבלינים לבצל והפטריות ומקפיצים עוד 2 דקות.

  3. במקביל טורפים את הביצים עם הממרח שקדים/טחינה לתערובת אחידה .

  4. מערבבים את הבצל הפטריות עם התערובת ביצים שקדים/טחינה לתערובת אחידה

  5. משמנים תבנית בעזרת תרסיס שמן .

  6. לתנור 180 מעלות עד להשחמה (בערך 20 דק') או עד שמכניסים סכין והיא יוצאת יבשה

  7. בתאבון:)