כ-2 כוסות חלב(המרה במים)(הבלילה נהיית סמיכה אפשר להוסיף כל פעם נוזל ולערבב)
100 ג' חמאה(המרה מחמאה)מומסת
חצי שמנת חמוצה
4 ביצים
2 סוכר וניל
חצי כוס(פעמי קר)סוכר
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה
1
בקערה שמים את החמאה המומסת(לחכות שתתקרר מעט) מוסיפים את הביצים וטורפים במטרפה במהירות, מוסיפים סוכר וסוכר וניל וממשכים לטרוף..
2
מוסיפים את החלב וטורפים מוסיפים קמח בהדרגה שלא יבצרו גושים וטורפים במהירות ..
3
מוספים אבקת אפיה וממשכים לטרוף עד לקבלת בלילה לא סמיכה מדי ולא דלילה מדי.(אם נהייה לכן גושים תסננו עם מסננת צפופה)אם יוצא סמיך פשוט להוסיף בהדרגה חלב/מים עד לקבלת בלילה רצויה.
4
מחממים מחבת מרססים מעט שמן וזולגים עם מצקת פעם אחת למחבת.(המחבת צריכה להיות בגודל קטן. או רינג עגול..
5
אוירירי וטעים טעים טעים תהנו❤.
1
בקערה שמים את החמאה המומסת(לחכות שתתקרר מעט) מוסיפים את הביצים וטורפים במטרפה במהירות, מוסיפים סוכר וסוכר וניל וממשכים לטרוף..
2
מוסיפים את החלב וטורפים מוסיפים קמח בהדרגה שלא יבצרו גושים וטורפים במהירות ..
3
מוספים אבקת אפיה וממשכים לטרוף עד לקבלת בלילה לא סמיכה מדי ולא דלילה מדי.(אם נהייה לכן גושים תסננו עם מסננת צפופה)אם יוצא סמיך פשוט להוסיף בהדרגה חלב/מים עד לקבלת בלילה רצויה.
4
מחממים מחבת מרססים מעט שמן וזולגים עם מצקת פעם אחת למחבת.(המחבת צריכה להיות בגודל קטן. או רינג עגול..