אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

928
צפיות

גולש רטטוי

המתכון של
גולש רטטוי

שילוב של טעמים מנצחים בשר רך רך...חציל בצל גמבה.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קג בשר שריר מס 8 חתוך לקוביות ללא שומן מקומח
  • 2 בצלים גדולים חתוך לרצועות
  • 2 גמבות חתוך לרצועות
  • 1 חציל פרוסות
  • רסק
  • תבלינים:מלח,פלפל, פפריקה,כמון כורכום מלח מ.עוף (לא חובה)
  • 4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    נטגן את הבצל לשקיפות ונשים בצד.


  • 2

    נטגן גמבה ונוציא. .


  • 3

    אחכ נטגן את החציל. .


  • 4

    בסוף נטגן את הבשר המקומח..


  • 5

    נסדר בשר.. בצל... גמבה...חציל..


  • 6

    בקערה נשים קופסה בינונית של רסק.


  • 7

    תבלינים ו2 כוסות מים חמים .


  • 8

    נקפוץ מעל הבשר..


  • 9

    נוסיף מים במידת הצורך כיסוי מלא של הבשר..


  • 10

    רתיחה ונוריד לאש נמוכה מכוסה שעתיים -שלוש..


  • 11

    נוסיף מים במידת הצורך..


  • 12

    כשהבשר רך נוסיף שם כתוש ונבשל עוד 20 דק..


  • 13

    מעדן!!!.


1

נטגן את הבצל לשקיפות ונשים בצד.


2

נטגן גמבה ונוציא. .


3

אחכ נטגן את החציל. .


4

בסוף נטגן את הבשר המקומח..


5

נסדר בשר.. בצל... גמבה...חציל..


6

בקערה נשים קופסה בינונית של רסק.


7

תבלינים ו2 כוסות מים חמים .


8

נקפוץ מעל הבשר..


9

נוסיף מים במידת הצורך כיסוי מלא של הבשר..


10

רתיחה ונוריד לאש נמוכה מכוסה שעתיים -שלוש..


11

נוסיף מים במידת הצורך..


12

כשהבשר רך נוסיף שם כתוש ונבשל עוד 20 דק..


13

מעדן!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים