לןגן

גולש רטטוי

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 18/05/2018 | 12:07
גולש רטטוי

תקציר המתכון: שילוב של טעמים מנצחים בשר רך רך...חציל בצל גמבה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן את הבצל לשקיפות ונשים בצד

  2. נטגן גמבה ונוציא.

  3. אחכ נטגן את החציל.

  4. בסוף נטגן את הבשר המקומח.

  5. נסדר בשר.. בצל... גמבה...חציל.

  6. בקערה נשים קופסה בינונית של רסק

  7. תבלינים ו2 כוסות מים חמים

  8. נקפוץ מעל הבשר.

  9. נוסיף מים במידת הצורך כיסוי מלא של הבשר.

  10. רתיחה ונוריד לאש נמוכה מכוסה שעתיים -שלוש.

  11. נוסיף מים במידת הצורך.

  12. כשהבשר רך נוסיף שם כתוש ונבשל עוד 20 דק.

  13. מעדן!!!