ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
1 חבילה של ניוקי מכל סוג (500 גרם).
-
מצרכים לרוטב שמנת פטריות
-
-
-
-
חבילת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
-
1 מיכל שמנת מתוקה או לבישול(250 מ"ל)
-
-
-
-
1 כפית תבלין בזיליקום יבש
-
2-3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן..
-
3
(בישול של 4 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים)..
-
4
מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות, מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים..
-
5
מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ,קורט אגוז מוסקט וכפית בזיליקום..
-
6
מערבבים ומוסיפים את הניוקי ואת הפרמז'ן.
-
7
ממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש..
-
8
מגישים חם, אפשר לפזר מעל עוד קצת פרמז'ן.
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן..
3
(בישול של 4 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים)..
4
מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות, מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים..
5
מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ,קורט אגוז מוסקט וכפית בזיליקום..
6
מערבבים ומוסיפים את הניוקי ואת הפרמז'ן.
7
ממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש..
8
מגישים חם, אפשר לפזר מעל עוד קצת פרמז'ן.
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים