לןגן

ניוקי ברוטב שמנת פטריות משגע😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 06/05/2018 | 00:33
ניוקי ברוטב שמנת פטריות משגע😍

תקציר המתכון: מי שאוהבת ניוקי אז בבקשה מתכון משגעעע וטעיםםם😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לרוטב שמנת פטריות

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

  3. (בישול של 4 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).

  4. מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות, מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים.

  5. מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ,קורט אגוז מוסקט וכפית בזיליקום.

  6. מערבבים ומוסיפים את הניוקי ואת הפרמז'ן

  7. ממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש.

  8. מגישים חם, אפשר לפזר מעל עוד קצת פרמז'ן

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤