תקציר המתכון: מי שאוהבת ניוקי אז בבקשה מתכון משגעעע וטעיםםם😍😍
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
(בישול של 4 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).
מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות, מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים.
מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ,קורט אגוז מוסקט וכפית בזיליקום.
מערבבים ומוסיפים את הניוקי ואת הפרמז'ן
ממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש.
מגישים חם, אפשר לפזר מעל עוד קצת פרמז'ן
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤