אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

20,093
צפיות

מאפה פילאס בצל ירוק ועגבניות שרי

המתכון של
מאפה פילאס בצל ירוק ועגבניות שרי

מתאים לשבועות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להפשיר בצק פילאס תורכי של חברת מעדנות( לטעמי של מעדנות הכי מוצלח) לילה במקרר/ מאת אילנית בניזרי
  • 3 גבעולי בצל ירוק חתוכים
  • לאורך
  • 6 עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
  • מעט זתים שחורים ללא חרצן
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הרויאל ( רוטב).


  • 2

    חצי מיכל שמנת מתוקה .


  • 3

    2 בצים טרופות.


  • 4

    100 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמזן.


  • 5

    100 גרם בולגרית קוביות .


  • 6

    לתבל בפלפל שחור גרוס ומעט מלח ..נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית ..נניח.


  • 7

    על הבצק את הבצל הירוק עליו העגבניות והזיתים.


  • 8

    שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית ונוסיף בזיליקום מעט.


  • 9

    כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .


  • 10

    נבריש ביצה ושומשום.


  • 11

    לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.


1

להכנת הרויאל ( רוטב).


2

חצי מיכל שמנת מתוקה .


3

2 בצים טרופות.


4

100 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמזן.


5

100 גרם בולגרית קוביות .


6

לתבל בפלפל שחור גרוס ומעט מלח ..נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית ..נניח.


7

על הבצק את הבצל הירוק עליו העגבניות והזיתים.


8

שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית ונוסיף בזיליקום מעט.


9

כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .


10

נבריש ביצה ושומשום.


11

לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים