תקציר המתכון: מתאים לשבועות
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להכנת הרויאל ( רוטב)
חצי מיכל שמנת מתוקה
2 בצים טרופות
100 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמזן
100 גרם בולגרית קוביות
לתבל בפלפל שחור גרוס ומעט מלח ..נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית ..נניח
על הבצק את הבצל הירוק עליו העגבניות והזיתים
שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית ונוסיף בזיליקום מעט
כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים
נבריש ביצה ושומשום
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה