אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

867
צפיות

תפו"א מוקרם ברוטב שמנת ברוקולי

המתכון של
תפו"א מוקרם ברוטב שמנת ברוקולי

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 תפו"א מבושל במים וחתוך לפלחים
  • 2 שמנת לבישול
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חמאה
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 כף אבקת בצל
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 200 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים וטחון דק
  • 250 גרם גבינה מגורדת לא משנה איזה אני בחרתי גבינת אמנטל
אופן ההכנה
  • 1

    1) מסדרים את התפו"א בתבנית פיירקס גודל 26 ס"מ אפשר אחד פעמי .


  • 2

    2)בסיר קטן שמים את השמן חמאה ושום ומטגנים כמה דקות.


  • 3

    3) שופכים את השמנות ושמים את כל השאר מביאים להרתיח .


  • 4

    4) מכבים את האש ושופכים את הברוקולי מערבבים עד לאיחוד.


  • 5

    5) שופכים את כל התערובת בצורה שווה מפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות .


  • 6

    בתאבון.


1

1) מסדרים את התפו"א בתבנית פיירקס גודל 26 ס"מ אפשר אחד פעמי .


2

2)בסיר קטן שמים את השמן חמאה ושום ומטגנים כמה דקות.


3

3) שופכים את השמנות ושמים את כל השאר מביאים להרתיח .


4

4) מכבים את האש ושופכים את הברוקולי מערבבים עד לאיחוד.


5

5) שופכים את כל התערובת בצורה שווה מפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות .


6

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים