לןגן

תפו"א מוקרם ברוטב שמנת ברוקולי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/04/2018 | 08:03
תפו"א מוקרם ברוטב שמנת ברוקולי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מסדרים את התפו"א בתבנית פיירקס גודל 26 ס"מ אפשר אחד פעמי

  2. 2)בסיר קטן שמים את השמן חמאה ושום ומטגנים כמה דקות

  3. 3) שופכים את השמנות ושמים את כל השאר מביאים להרתיח

  4. 4) מכבים את האש ושופכים את הברוקולי מערבבים עד לאיחוד

  5. 5) שופכים את כל התערובת בצורה שווה מפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות

  6. בתאבון