ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
גבעול רוזמרין טרי ( ניתן גם יבש )
-
-
-
-
כף תבלין פלדלפיה או גריל עוף
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לתוך קערה רחבה נכניס את העוף והתפ"וא והבצלצלים.
-
2
נתבל בשמן בפפריקה בפלדלפיה ומים נערבב היטב.
-
3
נעביר לסיר מותאם לתנור או תבנית.
-
4
נפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס.
-
5
נניח את גבעול הרוזמרין.
-
6
נכסה בנייר אפיה ונייר כסף.
-
7
נכניס לתנור לחום 200 מעלות חצי שעה.
-
8
נסיר כיסוי נמניך חום ל 160 עד שנועצים סכין בעוף ובתפוחי אדמה ובודקים שמוכן.
-
9
מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על העופות והתפוחי אדמה שלא יתייבשו בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
1
לתוך קערה רחבה נכניס את העוף והתפ"וא והבצלצלים.
2
נתבל בשמן בפפריקה בפלדלפיה ומים נערבב היטב.
3
נעביר לסיר מותאם לתנור או תבנית.
4
נפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס.
5
נניח את גבעול הרוזמרין.
6
נכסה בנייר אפיה ונייר כסף.
7
נכניס לתנור לחום 200 מעלות חצי שעה.
8
נסיר כיסוי נמניך חום ל 160 עד שנועצים סכין בעוף ובתפוחי אדמה ובודקים שמוכן.
9
מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על העופות והתפוחי אדמה שלא יתייבשו בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים