ראשית נרתיח את התפוחי אדמה עם חצי כפית כורכום נסנן ונמעך לפירה.
2
נגרד את הבצים הקשות במגרדת נוסיף את שאר התבלינים ונערבב .
3
למצות רטובות ! .
4
להכניס לתוך קערה גדולה 10 מצות למלא מים עד לכיסוי ...להשהות כ 2 דקות ...להוציא להניח על מגבת מטבח ולכסות היטב.
5
בזמן שמתבלים את המלית המצות מתרככות היטב ! .
6
לקחת 5 מצות לחצות לשניים עם סכין בעדינות.
7
למלא בקצה המצה ולגלגל כמו רולדה ...ניתן להכין צורות שונות למשל משולש.
8
כעת נטבול את המצה המגולגלת בביצה ( ניתן לטבול בשומשום או בפירורית קמח מצה מוזהבת) נטגן בחצי שמן עמוק !! כאשר הסגירה של המצה היא כלפי מטה בטיגון ! כך זה לא נפתח בטיגון ! .
9
לטגן כדקה מכל צד עד להזהבה יפה בהצלחה.
1
ראשית נרתיח את התפוחי אדמה עם חצי כפית כורכום נסנן ונמעך לפירה.
2
נגרד את הבצים הקשות במגרדת נוסיף את שאר התבלינים ונערבב .
3
למצות רטובות ! .
4
להכניס לתוך קערה גדולה 10 מצות למלא מים עד לכיסוי ...להשהות כ 2 דקות ...להוציא להניח על מגבת מטבח ולכסות היטב.
5
בזמן שמתבלים את המלית המצות מתרככות היטב ! .
6
לקחת 5 מצות לחצות לשניים עם סכין בעדינות.
7
למלא בקצה המצה ולגלגל כמו רולדה ...ניתן להכין צורות שונות למשל משולש.
8
כעת נטבול את המצה המגולגלת בביצה ( ניתן לטבול בשומשום או בפירורית קמח מצה מוזהבת) נטגן בחצי שמן עמוק !! כאשר הסגירה של המצה היא כלפי מטה בטיגון ! כך זה לא נפתח בטיגון ! .