ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המצרכים.
-
2
לתת לבצק לנוח כשעה במקרר.
-
3
לחלק לארבעה חלקים.
-
4
לקמח קלות ולרדד כל חלק לעלה .
-
5
למרוח ממרח תמרים עם מי ורדים וקינמון.
-
6
לגלגל.
-
7
לחתוך .
-
8
לאפות בטורבו 180 מעלות בין 20 דקות לחצי שעה.
-
9
לקרר ולפזר אבקת סוכר.
1
לערבב את כל המצרכים.
2
לתת לבצק לנוח כשעה במקרר.
3
לחלק לארבעה חלקים.
4
לקמח קלות ולרדד כל חלק לעלה .
5
למרוח ממרח תמרים עם מי ורדים וקינמון.
6
לגלגל.
7
לחתוך .
8
לאפות בטורבו 180 מעלות בין 20 דקות לחצי שעה.
9
לקרר ולפזר אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים