1) שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד חלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעתיים.
2
2)אחרי שעתיים מכניסים את איגוזי לוז בסוכרים ופירורי וופל ושוב מערבבים עד עד לאיחוד מחזירים לקירור לעוד שעה שהתערובת תתייצב , מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפיל עיגולים בגודל של פררו רושה על נייר אפייה ומכניסים למקפאי לשעה להתייצבות .
3
3)לאחר שעה מכניסים אגוז לוז שאחרי אפייה של 10 דק ומקולף.
4
4) סוגרים את הכדור מגלגלים באגוזי לוז בסוכרים ומכניסים שוב למקפאי ללילה שלם.
5
5) ממיסים את 3 סוגי השוקולדים וטובלים כל כדור ושמים על רשת להתייצבות לאחר מכן שמים כל כדור במנג'טים נייר מס" 1 ושמים עוד קצת אגוזי לוז מעל .
6
ושומרים אותם במקרר .
7
בהצלחה👌👌.
1
1) שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד חלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעתיים.
2
2)אחרי שעתיים מכניסים את איגוזי לוז בסוכרים ופירורי וופל ושוב מערבבים עד עד לאיחוד מחזירים לקירור לעוד שעה שהתערובת תתייצב , מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפיל עיגולים בגודל של פררו רושה על נייר אפייה ומכניסים למקפאי לשעה להתייצבות .
3
3)לאחר שעה מכניסים אגוז לוז שאחרי אפייה של 10 דק ומקולף.
4
4) סוגרים את הכדור מגלגלים באגוזי לוז בסוכרים ומכניסים שוב למקפאי ללילה שלם.
5
5) ממיסים את 3 סוגי השוקולדים וטובלים כל כדור ושמים על רשת להתייצבות לאחר מכן שמים כל כדור במנג'טים נייר מס" 1 ושמים עוד קצת אגוזי לוז מעל .