לןגן

פררו רושה ביתי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/02/2018 | 05:16
פררו רושה ביתי

תקציר המתכון: ימי ימי👌👌👌

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד חלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעתיים

  2. 2)אחרי שעתיים מכניסים את איגוזי לוז בסוכרים ופירורי וופל ושוב מערבבים עד עד לאיחוד מחזירים לקירור לעוד שעה שהתערובת תתייצב , מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפיל עיגולים בגודל של פררו רושה על נייר אפייה ומכניסים למקפאי לשעה להתייצבות

  3. 3)לאחר שעה מכניסים אגוז לוז שאחרי אפייה של 10 דק ומקולף

  4. 4) סוגרים את הכדור מגלגלים באגוזי לוז בסוכרים ומכניסים שוב למקפאי ללילה שלם

  5. 5) ממיסים את 3 סוגי השוקולדים וטובלים כל כדור ושמים על רשת להתייצבות לאחר מכן שמים כל כדור במנג'טים נייר מס" 1 ושמים עוד קצת אגוזי לוז מעל

  6. ושומרים אותם במקרר

  7. בהצלחה👌👌