ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/2 כוס מידה עדשים כתומות
-
-
-
2 כפות אבקת מרק עדשים של אסם
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מטגנים את הבצל מוסיפים את האופנה ועדשים מטגנים כ5 דק לאחך מכן שופכים את המים לסיר.
-
2
2)מוסיפים את התבלינים אבקת מרק ובצל ואבקת מרק עדשים מערבבים ומבשלים כ20 דק .
-
3
3) לאחר 20 דק מוסיפים פטרוזיליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה לעוד 50 דק עד או .
-
4
להתרכרות מושלמת.
1
1)מטגנים את הבצל מוסיפים את האופנה ועדשים מטגנים כ5 דק לאחך מכן שופכים את המים לסיר.
2
2)מוסיפים את התבלינים אבקת מרק ובצל ואבקת מרק עדשים מערבבים ומבשלים כ20 דק .
3
3) לאחר 20 דק מוסיפים פטרוזיליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה לעוד 50 דק עד או .
4
להתרכרות מושלמת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים