לןגן

מרק אפונה יבשה ועדשים כתומות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/02/2018 | 05:22
מרק אפונה יבשה ועדשים כתומות

תקציר המתכון: טעים בחורף וכל ימות השנה🌧🌨🌪

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל מוסיפים את האופנה ועדשים מטגנים כ5 דק לאחך מכן שופכים את המים לסיר

  2. 2)מוסיפים את התבלינים אבקת מרק ובצל ואבקת מרק עדשים מערבבים ומבשלים כ20 דק

  3. 3) לאחר 20 דק מוסיפים פטרוזיליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה לעוד 50 דק עד או

  4. להתרכרות מושלמת