ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
1 וחצי כוס עגבניות מרוסקות
-
-
-
1 כפית וחצי פלפל חריף גרוס
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל לדקה ומוסיפים את השום.
-
2
2) שופכים את העגבניות רסק ומערבבים ומוסיפים את כל השאר .
-
3
3) מבשלים כ 20 דק לאחר 20 דקות מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לבשל לעוד חצי שעה על אש נמוכה.
-
4
4) שוטפים את הספגטי מזלפים שמן זית למניעת הדבקות.
-
5
5) שמים ספגטי בצלחת ושופכים רוטב כמה שרוצים כל אחד לטעם האישי שלו.
-
6
בתאבון.
1
1) מטגנים את הבצל לדקה ומוסיפים את השום.
2
2) שופכים את העגבניות רסק ומערבבים ומוסיפים את כל השאר .
3
3) מבשלים כ 20 דק לאחר 20 דקות מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לבשל לעוד חצי שעה על אש נמוכה.
4
4) שוטפים את הספגטי מזלפים שמן זית למניעת הדבקות.
5
5) שמים ספגטי בצלחת ושופכים רוטב כמה שרוצים כל אחד לטעם האישי שלו.
6
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים