לןגן

ספגטי ברוטב עגבניות ורוטב טריאקי חריף אש🔥

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/02/2018 | 21:27
ספגטי ברוטב עגבניות ורוטב טריאקי חריף אש🔥

תקציר המתכון: נו ספגטי מי לא אוהב? 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל לדקה ומוסיפים את השום

  2. 2) שופכים את העגבניות רסק ומערבבים ומוסיפים את כל השאר

  3. 3) מבשלים כ 20 דק לאחר 20 דקות מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לבשל לעוד חצי שעה על אש נמוכה

  4. 4) שוטפים את הספגטי מזלפים שמן זית למניעת הדבקות

  5. 5) שמים ספגטי בצלחת ושופכים רוטב כמה שרוצים כל אחד לטעם האישי שלו

  6. בתאבון