ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
400 גרם ערמונים (קילו לפני קילוף)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
יוצרים עם סכין× בתחתית הערמונים.
-
2
שמים בסיר ממלאים במים ומבשלים לפחות 30 דקות או עד שאפשר לקלף בקלות.
-
3
להוציא לקלף לשים בסיר להוסיף 21/2 כוסות חלב.
-
4
מקל וניל שחרצנו באמצע ולבשל על אש קטנה 50 דקות.
-
5
מסננים לא לשפוך את החלב נצטרך אותו.
-
6
מעבירים למעבד מזון או עם מוט בלנדר לרסק את הערמונים להוסיף 4 כפות חלב מהחלב שסיננו להמשיך לרסק להוסיף שמנת מתוקה עד שמתקבל מרקם קרמי.
-
7
להוסיף 4 כפות ממרח שוקולד נוטלה.
-
8
אפשר לאכול כקינוח כובות או על עוגה.
1
יוצרים עם סכין× בתחתית הערמונים.
2
שמים בסיר ממלאים במים ומבשלים לפחות 30 דקות או עד שאפשר לקלף בקלות.
3
להוציא לקלף לשים בסיר להוסיף 21/2 כוסות חלב.
4
מקל וניל שחרצנו באמצע ולבשל על אש קטנה 50 דקות.
5
מסננים לא לשפוך את החלב נצטרך אותו.
6
מעבירים למעבד מזון או עם מוט בלנדר לרסק את הערמונים להוסיף 4 כפות חלב מהחלב שסיננו להמשיך לרסק להוסיף שמנת מתוקה עד שמתקבל מרקם קרמי.
7
להוסיף 4 כפות ממרח שוקולד נוטלה.
8
אפשר לאכול כקינוח כובות או על עוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים