ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1. לטיגון
-
-
1 ראש שום מפורק, קלוף ופרוס גס
-
-
3. לרוטב
-
תבלינים - 1 כפית כורכום + 1 כף גדושה פפריקה מרוקאית / מתוקה + קורט פפריקה חריפה / פלפל שאטה גרוס + 1/2 כפית כמון + 1 כפית סוכר חום
-
-
1 כף גדושה מחית לימון כבוש
-
4 כוסות מים, או עד לכיסוי התבשיל
-
1 כפית מלח דק, אם יש צורך
-
4. הכוסברה (חצי לבישול וחצי בגמר הבישול)
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב.
-
2
לטגן בזריזות שום בשמן ולהיזהר מחריכה.
-
3
להוסיף את גרגירי החומוס, הרוטב, הפלפל החריף, הגמבות ומחצית מהכוסברה ולהביא לרתיחה.
-
4
לכסות, לבשל 45 דקות על אש נמוכה ולהוסיף מים מדי פעם כדי שיישאר בסוף מעט רוטב.
-
5
לתקן טעמים.
-
6
לכבות את האש ולהוסיף את יתרת הכוסברה הקצוצה.
-
7
ההגשה - על בורגול/ג'ריש, קוסקוס מהיר הכנה, קינואה, אורז וכדומה.
1
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב.
2
לטגן בזריזות שום בשמן ולהיזהר מחריכה.
3
להוסיף את גרגירי החומוס, הרוטב, הפלפל החריף, הגמבות ומחצית מהכוסברה ולהביא לרתיחה.
4
לכסות, לבשל 45 דקות על אש נמוכה ולהוסיף מים מדי פעם כדי שיישאר בסוף מעט רוטב.
5
לתקן טעמים.
6
לכבות את האש ולהוסיף את יתרת הכוסברה הקצוצה.
7
ההגשה - על בורגול/ג'ריש, קוסקוס מהיר הכנה, קינואה, אורז וכדומה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים