לןגן

תבשיל גרגירי חומוס בהשראת הדג המרוקאי

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 01/02/2018 | 05:54
תבשיל גרגירי חומוס בהשראת הדג המרוקאי

תקציר המתכון: פיקנטי, נפלא-נפלא ויכול לשמש כתוספת ירק או כמנה עיקרית בארוחה צמחונית

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

1. לטיגון

2. גרגירי החומוס והגמבות

3. לרוטב

4. הכוסברה (חצי לבישול וחצי בגמר הבישול)

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב

  2. לטגן בזריזות שום בשמן ולהיזהר מחריכה

  3. להוסיף את גרגירי החומוס, הרוטב, הפלפל החריף, הגמבות ומחצית מהכוסברה ולהביא לרתיחה

  4. לכסות, לבשל 45 דקות על אש נמוכה ולהוסיף מים מדי פעם כדי שיישאר בסוף מעט רוטב

  5. לתקן טעמים

  6. לכבות את האש ולהוסיף את יתרת הכוסברה הקצוצה

  7. ההגשה - על בורגול/ג'ריש, קוסקוס מהיר הכנה, קינואה, אורז וכדומה