ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית.
-
2
מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט.
-
3
עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות חצי שעה עד השעה.
-
4
מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה .
-
5
ל1/2 ס"מ וקורצים חלק אחד עם צורה וחלק השני בלי.
-
6
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 10 עד 12 דק.
-
7
מקררים את העוגיות מורחים נוטלה על כל עוגיה ומניחים את החלק השני.
-
8
מורחים נוטלה סביב העוגיה ומגלגלים באיגוזי לוז .
-
9
בהצלחה 😊😊.
1
שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית.
2
מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט.
3
עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות חצי שעה עד השעה.
4
מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה .
5
ל1/2 ס"מ וקורצים חלק אחד עם צורה וחלק השני בלי.
6
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 10 עד 12 דק.
7
מקררים את העוגיות מורחים נוטלה על כל עוגיה ומניחים את החלק השני.
8
מורחים נוטלה סביב העוגיה ומגלגלים באיגוזי לוז .
9
בהצלחה 😊😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים