לןגן

עוגיות חמאה במילוי ממרח נוטלה ואגוזי לוז בסוכרים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/01/2018 | 01:23
עוגיות חמאה במילוי ממרח נוטלה ואגוזי לוז בסוכרים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית

  2. מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט

  3. עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות חצי שעה עד השעה

  4. מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה

  5. ל1/2 ס"מ וקורצים חלק אחד עם צורה וחלק השני בלי

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 10 עד 12 דק

  7. מקררים את העוגיות מורחים נוטלה על כל עוגיה ומניחים את החלק השני

  8. מורחים נוטלה סביב העוגיה ומגלגלים באיגוזי לוז

  9. בהצלחה 😊😊