ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצל קצת שלא יהיה כ"כ זהוב.
-
2
מוסיפים פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות, מערבבים ומבשלים קצת.
-
3
מוסיפים 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, מערבבים ומבשלים קצת.
-
4
מוסיפים 5 תפו"א ושמים מים עד שיכסה את התפו"א אך לא לגמרי.
-
5
מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים.
-
6
מכסים עם מכסה ושמים על אש בינונית ומחכים עד שהמים יתאדו ולא ישאר הרבה מים.
1
מטגנים את הבצל קצת שלא יהיה כ"כ זהוב.
2
מוסיפים פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות, מערבבים ומבשלים קצת.
3
מוסיפים 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, מערבבים ומבשלים קצת.
4
מוסיפים 5 תפו"א ושמים מים עד שיכסה את התפו"א אך לא לגמרי.
5
מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים.
6
מכסים עם מכסה ושמים על אש בינונית ומחכים עד שהמים יתאדו ולא ישאר הרבה מים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים