לןגן

קוביות תפו"א

מאת: עופרה במנולקר, פורסם: 21/12/2017 | 13:52
קוביות תפו"א

תקציר המתכון: תפו"א שכיף לאכול אותם!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל קצת שלא יהיה כ"כ זהוב

  2. מוסיפים פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות, מערבבים ומבשלים קצת

  3. מוסיפים 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, מערבבים ומבשלים קצת

  4. מוסיפים 5 תפו"א ושמים מים עד שיכסה את התפו"א אך לא לגמרי

  5. מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים

  6. מכסים עם מכסה ושמים על אש בינונית ומחכים עד שהמים יתאדו ולא ישאר הרבה מים