ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה או בגריל ולשים בצד.
-
3
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
4
.
-
5
2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים .
-
6
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד.
-
7
.
-
8
3) מכניסים את התערובת למעבד מזון וטוחנים את הכל יחד עם הביצים ומוסיפים קצת מים לפי הצורך.
-
9
4) שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר.
1
.
2
1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה או בגריל ולשים בצד.
3
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
4
.
5
2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים .
6
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד.
7
.
8
3) מכניסים את התערובת למעבד מזון וטוחנים את הכל יחד עם הביצים ומוסיפים קצת מים לפי הצורך.
9
4) שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים