ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לבשל את אטריות הפטוצ׳יני לפי הוראות יצרן..
-
2
להניח במסננת..
-
3
לא לשטוף אותן במים..
-
4
להחזיר לסיר ולטפטף עליהן מעט שמן זית..
-
5
במחבת לטגן בשמן זית את שיני השום הכתושות..
-
6
לשטוף את הפטריות, לחתוך להן את הרגל ,.
-
7
לחתוך לרוחב ולהוסיף לשום, לטגן מעט יחד..
-
8
להוסיף את היין, התימין,.
-
9
הפטרוזיליה והבזיליקום הקצוצים, לבשל יחד,.
-
10
לתבל בפלפל שחור גרוס,.
-
11
מלח ים, מעט אבקת מרק פרווה ( לא חייב),.
-
12
ניתן להוסיף גם ערמונים..
-
13
לערבב יחד עם הפטוציני,.
-
14
ולהנות ..
-
15
בתאבון ובהצלחה .
1
לבשל את אטריות הפטוצ׳יני לפי הוראות יצרן..
2
להניח במסננת..
3
לא לשטוף אותן במים..
4
להחזיר לסיר ולטפטף עליהן מעט שמן זית..
5
במחבת לטגן בשמן זית את שיני השום הכתושות..
6
לשטוף את הפטריות, לחתוך להן את הרגל ,.
7
לחתוך לרוחב ולהוסיף לשום, לטגן מעט יחד..
8
להוסיף את היין, התימין,.
9
הפטרוזיליה והבזיליקום הקצוצים, לבשל יחד,.
10
לתבל בפלפל שחור גרוס,.
11
מלח ים, מעט אבקת מרק פרווה ( לא חייב),.
12
ניתן להוסיף גם ערמונים..
13
לערבב יחד עם הפטוציני,.
14
ולהנות ..
15
בתאבון ובהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים