לןגן

פטוצ'יני - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 28/11/2017 | 08:09
פטוצ'יני - דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את אטריות הפטוצ׳יני לפי הוראות יצרן.

  2. להניח במסננת.

  3. לא לשטוף אותן במים.

  4. להחזיר לסיר ולטפטף עליהן מעט שמן זית.

  5. במחבת לטגן בשמן זית את שיני השום הכתושות.

  6. לשטוף את הפטריות, לחתוך להן את הרגל ,

  7. לחתוך לרוחב ולהוסיף לשום, לטגן מעט יחד.

  8. להוסיף את היין, התימין,

  9. הפטרוזיליה והבזיליקום הקצוצים, לבשל יחד,

  10. לתבל בפלפל שחור גרוס,

  11. מלח ים, מעט אבקת מרק פרווה ( לא חייב),

  12. ניתן להוסיף גם ערמונים.

  13. לערבב יחד עם הפטוציני,

  14. ולהנות .

  15. בתאבון ובהצלחה