כוס שעועית לבנה מושרית במים רותחים עם כפית סודה לשתייה כל הלילה
כפית פפריקה טוניסאית בשמן
כפית שטוחה פלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות
6 כוסות מים
כפית כמון
כפית מלח
2 כפות שמן קנולה לטיגון הבצל
3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
אופן ההכנה
1
בסיר מחממים שמן קנולה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עוד כמה דקות..
2
מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים מערבבים, מוסיפים את המים מערבבים שוטפים את השעועית ומוסיפים לסיר מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין שעה לשעה וחצי..
3
מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שתפו"א רכים..
4
שמים בצלחת קוסקוס ומעל את מרק השעועית ומתענגים..
1
בסיר מחממים שמן קנולה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עוד כמה דקות..
2
מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים מערבבים, מוסיפים את המים מערבבים שוטפים את השעועית ומוסיפים לסיר מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין שעה לשעה וחצי..
3
מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שתפו"א רכים..