ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר רחב במים רותחים עם כף מלח את האטריות ..
-
2
לסנן מהמים.לא לשטוף אותן..
-
3
בסיר רחב, לטגן ב 70 ג חמאה בצל קצוץ דק עד להזהבה, להוסיף את הפטריות אחרי ששטפנו אותן, וקצצנו לתוך הסיר יחד עם הבצל ..
-
4
לאדות מעט, להוסיף מעט פלפל שחור, כף אבקת מרק פטריות, מעט מלח ואגוז מוסקט, לאחר מיכן להוסיף .
-
5
שמנת מתוקה ולבשל יחד..
-
6
חשוב לדאוג שהשמנת לא תרתח..
-
7
להוסיף את האטריות ביצים, לערבב, להניח בתבנית , לפזר למעלה גבינה צהובה מגורדת.
-
8
ולתנור עד להזהבה ..
-
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לבשל בסיר רחב במים רותחים עם כף מלח את האטריות ..
2
לסנן מהמים.לא לשטוף אותן..
3
בסיר רחב, לטגן ב 70 ג חמאה בצל קצוץ דק עד להזהבה, להוסיף את הפטריות אחרי ששטפנו אותן, וקצצנו לתוך הסיר יחד עם הבצל ..
4
לאדות מעט, להוסיף מעט פלפל שחור, כף אבקת מרק פטריות, מעט מלח ואגוז מוסקט, לאחר מיכן להוסיף .
5
שמנת מתוקה ולבשל יחד..
6
חשוב לדאוג שהשמנת לא תרתח..
7
להוסיף את האטריות ביצים, לערבב, להניח בתבנית , לפזר למעלה גבינה צהובה מגורדת.
8
ולתנור עד להזהבה ..
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים